Om brie te maken heb je naast melk, zuursel en stremsel ook de brie schimmel nodig, Penicillium candidum. Deze schimmel kun je bij mij kopen in gevriesdroogde vorm, maar het kan ook anders….. lees hier een recept van Sjoerd Mulder uit het ND.
Om brie te maken heb je naast melk, zuursel en stremsel ook de brie schimmel nodig, Penicillium candidum. Deze schimmel kun je bij mij kopen in gevriesdroogde vorm, maar het kan ook anders….. lees hier een recept van Sjoerd Mulder uit het ND.
Hallo Antonie,
lees hier een recept.. De link werkt niet.
Groet, Toon
LikeLike
Hallo Toon, de link werkt weer (artikel is verplaatst).
LikeLike
Via het web archive gelukkig nog gevonden 🙂
https://web.archive.org/web/20130802130811/http://www.sjoerdmulder.nl/blog/zelf-brie-maken_1703/
LikeLike
Bedankt Joep, ik heb de link aangepast.
LikeLike